divendres, 12 de febrer del 2016

La Vella Quaresma ja ha arribat a la Fuster!

Dimecres vam acomiadar a Sa Majestat En Carnestoltes, i la gresca i la xerinol·la de la festa del Carnaval ja han quedat enrere. I esperàvem l'arribada de la Vella Quaresma a la nostra escola, amb les seves set cames, i finalment va aparèixer la tarda de divendres, una miqueta abans de sortir.
Ja al llarg de tot el dia havíem anat sentit sorollets, haviem vist alguna mà, o inclús s'havia tancat misteriosament la porta petita del pati, i no sabem ben bé com, de cop i volta la vam trobar al raconet que hi ha entre la classe d'en Tonet i d'en Pau.
Va ser molt emocionant veure-la per primer cop a l'escola pels amics de la Pepa, i retrobar-la pels amics d'en Pau i d'en Tonet, i tots junts li vam cantar les seves cançons, i vam mirar què guapa ha tornat, amb les ungles pintades, els cabells ben arrissats... Vam comptar les seves cames, i vam mirar atentament les seves sabates, totes precioses!
I quan li vam tallar un peu, ella ens tenia preparada la primera sorpresa: una foto seva, tot i que sense pintar, que som molts... Ara nosaltres la pintarem ben bonica, i en prepararem un titella, per portar-la a casa nostra i poder jugar amb ella. 

Moltes gràcies, Vella Quaresma!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada