divendres, 5 de febrer del 2016

Carnestoltes 2016

Al llarg de tota aquesta setmana, els nens i nenes del parvulari hem anat preparant-nos per gaudir de la celebració del carnaval, i hem anat elaborant les nostres disfresses.
Cal dir que cada dia hem hagut de portar alguna consigna que Sa Majestat En Carnestoltes ens havia indicat, per tal d'anar engegant la festa i la xerinol·la, i aquí hem de felicitar a les famílies per la seva implicació i participació en aquestes activitats. Els nostres nens i nenes han vingut molt guapos a l'escola, i el que és millor encara, han gaudit de l'elaboració d'aquestes coses amb vosaltres. ENHORABONA I MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ!!!
I  ja arribat divendres, ha estat l'hora de sortir al carrer amb la disfressa que hem preparat amb molta il·lusió i alegria a les classes. I aquí també ens heu acompanyat molts i moltes de vosaltres. Gràcies per la vostra participació a la nostra Rua. Esperem que us hagi agradat!!!
Per la tarda, la festa ha continuat al pati de l'escola, ja amb la participació també dels nens i nenes de Primària. Sa Majestat en Carnestoltes ha vingut, i ha compartir uns moments de la festa amb nosaltres, i quan ha marxat hem pogut gaudir una mica més ballant tots plegats.
Ha estat molt divertit!

                         




1 comentari:

  1. Unes disfresses molt ben fetes. Felicitats!!! Cada any ens sorpreneu!
    Els nens estaven molt contents i molt guapos!!!

    ResponElimina