dissabte, 19 de març del 2016

Hem acabat ja el segon trimestre!!!

Com passen els dies! Avui hem començat ja les vacances de Setmana Santa, però us volíem explicar totes les coses que aquests dies hem anat fent a l'escola...
En primer lloc, aquesta setmana hem anat enllestint les darreres feines del segon trimestre, i hem estat bastant enfeinats preparant els àlbums... I ahir, va ser un dia molt especial, ja que, amb algunes coses que la Vella Quaresma ens havia portat, i d'altres que han portat les mestres, hem pogut preparar una bonica mona de Pasqua, que avui hem portat a casa. Ha estat una experiència molt interessant, ja que hem pogut veure com la rajola de xocolata, que estava dura, al posar-la al foc s'anava fonent i tornant-se líquida, de manera que hem pogut posar-la al damunt del "donut" que teníem preparat, i un cop aquest pas donat, ho hem guarnit tot amb els fideuets de caramel, la ploma, l'ou de xocolata i un pollet ben bonic. D'aquesta manera hem pogut fer una mona ben complerta, amb tot el que les mones han de tenir!
Els nens i nenes han gaudit molt de tot aquest procés, i s'ho han passat genial tastant la xocolata, i decorant la seva mona al seu gust. Esperem que a vosaltres també us agradi!
Aviat penjarem les fotos als albums web picassa, però aquí us en deixem una mostra de com ha anat...



Tanmateix, avui divendres hem tallat la darrera cama a la Vella Quaresma! Sí, ja no li quedava cap, així que ja marxarà de nou cap al País de la fantasía, on restarà fins l'any vinent, que ja ens ha dit que tornarà de nou quan marxi en Carnestoltes. Moltes gràcies, Vella Quaresma, pels teus regalets, però també i sobretot per mantenir la il·lusió dels nostres nens i nenes!


I ja no ens queda més que desitjar-vos unes bones vacances de Setmana Santa!

Ens veiem el dia 29 de març!

1 comentari: