divendres, 12 de febrer del 2021

Avui ha vingut en Carnestoltes!!

 Hola a tots i totes

Aquesta setmana ha estat plena de moments molt bonics i també molt divertits a la nostra escola, ja que s'acostava la festa del Carnaval, i En Carnestoltes, Rei dels Poca-soltes, ens ha demanat que portessim coses molt divertides i esbojarrades, com ara roba de gegant, alguna cosa d'estiu, alguna cosa al cap, o fins i tot, les sabates diferents!!!

No cal dir que ens ho hem passat d'allò més bé amb aquestes consignes tan esbojarrades i amb tot el que anavem fent a les classes, amb el racó de les disfresses, elaborant les màscares per avui divendres,  i també amb el taller de cuina que vam fer ahir, per celebrar que era Dijous gras, i el bon esmorzar que ens vam poder menjar tots junts a cada aula!

També ens ha agradat molt rebre als ajudants del Carnestoltes, l'Emi i en Sari, que cada tarda han vingut a veure'ns per estar una miqueta amb nosaltres, ballar una mica i explicar-nos coses del seu país.

Però tot això no ha estat res comparat amb la festa que hem fet avui. Per començar ens hem posat les nostres màscares, que han quedar super maques, i ja ben guarnits, ens hem anat cap al pati, on hem rebut a l'Emi i a Sa Majestat, en Carnestoltes, que s'han quedat a ballar amb nosaltres.

Ha estat molt divertit i ens ha agradat molt veure'l avui de veritat. Moltíssimes gràcies, Carnestoltes, per haver-nos ajudat a passar una bona estona i gaudir de la gresca i la xerinol·la amb nosaltres! I gràcies també als seus ajudants per explicar-nos tantes coses del País dels Poca-soltes!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada