dimecres, 2 de desembre del 2020

Ja tenim el Tió a l'escola!!

 Aquest matí quan hem arribat a l'escola, no ens imaginàvem que seria un dia tan especial. Només arribar, ens han avisat que havien trucat al timbre de la porta de l'escola, i que des de Secretaría no veien qui hi havia...
I hem decidit anar a investigar! Quina sorpresa tan gran hem tingut quan hem vist que qui estava a la porta era el nostre Tió! 
Pobret, ha vingut un altre cop des de les muntanyes, per estar amb nosaltres aquests dies de desembre, i poder cagar-nos alguna cosa ben bonica! 
No cal dir que l'hem ajudat a entrar i un cop dins de l'escola, tots els nens i nenes des de P-3 fins a 2n hem anat a veure'l i a cantar-li la seva cançó com a benvinguda.

Quan ja ens ha vist a tots, ha anat xino-xano cap al pati petit, i allà s'ha posat ben resguardadet sota el balcó, per si plou... i allà ens espera per tal que li portem molt de menjar, per tenir la panxa ben grossa!!

Recordeu que el nostre Tió només menja TOT ALLÒ QUE NOSALTRES NO ENS MENGEM DELS ALIMENTS (la pell de la mandarina, dels plàtans, de les pomes, de les patates...) Ens ajudeu a donar-li molt de menjar???

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada