diumenge, 27 de maig del 2018

V CONGRÉS DE CIÈNCIA

El passat dimecres els nens i nenes de la classe d'en Pau vàrem anar a la Biblioteca de Singuerlín- Salvador Cabré de Santa Coloma de Gramenet per participar en el V Congrés de Ciències de la nostra ciutat. Per fer-ho, hem presentat la ponència "LA CASETA DE SUCRE" que recull les activitats de recerca i experimentació que hem portat a terme al llarg d'aquest curs a la nostra classe, i amb les que hem volgut investigar i descobrir moltes coses referents a les llaminadures.
Després de molts dies de preparació a les vostres cases, i a l'escola, vàrem compartir aquestes experiències amb altres nens i nenes i els seus mestres, i a escoltar les que els altres centres han presentat.
Val a dir que ho hem fet MOLT BÉ, i les mestres estem molt contentes del resultat. Els nens i nenes que han participat parlant i explicant els experiments i activitats realitzades a la classe ho han fet molt acuradament, i han aconseguit arribar al públic. Tan aviat tinguem penjat el vídeo el compartirem al bloc per tal que pogueu veure-ho. De moment, volem compartir amb vosaltres el power point que ens ha acompanyat durant la ponència i el recull de fotos que hem anat fent durant la realització d'alguns experiments.

BONA FEINA NENS I NENES DE P-5!!!



Congrés de ciències
v congres de ciencies

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada