divendres, 21 de juny del 2019

Ja ha arribat la fi del curs...

Benvolgudes famílies
Sembla que va ser ahir quan vam fer el post de "Comencem un nou curs", però ja s'ha acabat...
Han estat un munt de dies plens de rialles, emocions, jocs, converses, treball, i en definitiva, vivències que ni nosaltres ni els vostres fills i filles oblidarem fàcilment, però avui, que ja ha començat l'estiu, hem de donar pas a unes altres activitats que també els faran créixer i sobretot, gaudir.
Esperem que, al llarg de tots aquests dies que hem passat junts, us hagueu trobat de gust, i que vosaltres, famílies, també estigueu satisfets i orgullosos dels vostres petits, que han posat el cor en totes les coses que han fet, i han crescut moltíssim en aquest temps.
Ara, toca fer balanç de com ha anat tot, i intentar treure'n conclusions constructives i objectives que ens ajudin a tots i totes a fer una millor feina el proper curs. A les mestres ens queden encara uns quants dies de treball,  i encara estarem per l'escola, i potser encara publiquem alguna cosa més al bloc,
però esperem que vosaltres ja comenceu a passar-ho molt i molt bé.
Us desitgem de tot cor que tingueu un bon estiu, que desconnecteu i carregueu ben fort les piles per a començar amb força al setembre, i que gaudiu molt d'aquest temps amb els vostres fills i filles!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada