dilluns, 4 de març del 2019

Carnaval 2019

Ja ha passat la setmana de Carnaval. Aquest any semblava que no havia d'arribar, però en acabar febrer ja hem pogut gaudir de la gresca i la xerinol·la que acompanya a Sa Majestat el Rei Carnestoltes, que, un any més, ha vingut a la nostra escola per portar-nos l'alegria i la disbauxa.
Ja des de dilluns, amb la petició de les consignes de Carnaval, ens ha fet gaudir d'allò més... Per començar la setmana haviem de venir amb una perruca divertida! I sí que ho eren, sí, de divertides!!
Dimarts, vam portar unes banyes que ens convidaven a riure i a passar-ho bé. Dimecres va ser molt emocionant, perquè podiem portar una disfressa lliure, i aquí sí que vam gaudir molt, i el parvulari es va omplir de super herois, princeses, bombers, fades...Dijous, havíem de portar uns guants amb ungles. I ja divendres, vam poder lluir la disfressa que havíem preparat a l'escola, i amb la que hem gaudit tant, per sortir al carrer a fer una Gran Rua de Carnaval acompanyats de totes les famílies!
No cal dir que tota la setmana hem anat rebent la visita dels Ajudants de Sa Majestat el Rei Carnestoltes, que ens han anat dient el que havíem de portar a l'endemà, i ens han explicat un munt de coses del seu país dels Poca-soltes, allà al Regne de la Fantasia.
Tot plegat, ha estat molt emocionant i divertit, i encara ens queden un parell de dies per continuar gaudint del Carnaval!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada