dijous, 6 de desembre del 2018

JA TENIM EL TIÓ A L'ESCOLA

Com cada any, quan arriben aquestes dates, tots els nens i nenes del parvulari del Col·legi Fuster esperavem l'arribada del Tió, però per més que li cantavem la seva cançó i el buscavem, no hi havia manera de trobar-lo.

Finalment,  des del Departament de Festes del Nadal, ens van explicar que ja venia, però que no tenia massa clar el camí de la nostra escola, i és per aquest motiu que vam decidir que l'aniriem a buscar.
Així, ahir a la tarda, vam fer una llarga fila amb tots els nens i nenes del parvulari i els del Cicle Inicial, i vam agafar camí cap a la muntanya... Els més grans acompanyaven i cuidaven dels més petits!
Quan vam arribar al Parc de la Bastida, vam obrir moltíssim els ulls, i els grans de seguida ja veien coses vermelles que semblaven la barretina del nostre Tió. I no ens va costar massa estona de trobar-lo! Estava cap per avall, fent una migdiada, jejeje, a sota d'un arbre petitó.
 







No cal dir que els nens i nenes van estar molt contents, i el van agafar entre tots, despertant-lo de cop!
I, amb l'ajuda d'un carretó, el vam portar cap a l'escola, on el podreu veure al pati petit.

Recordeu que ara li hem de donar de menjar, per tal que la seva panxa s'ompli bé i ens pugui cagar alguna cosa interessant! No us oblideu que ell menja TOT ALLÒ QUE NOSALTRES NO VOLEM: pells de poma, de plàtan, de mandarina, de taronja, de patata... Entre tots el cuidarem molt bé!!!











GRÀCIES PER VENIR, TIÓ!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada