dijous, 22 de novembre del 2018

PROGRAMA SI

Benvolgudes famílies
Avui us volem explicar que aquest any el parvulari del Col·legi Fuster participa en el PROGRAMA SI,  que intenta donar a conéixer el cos humà i el seu funcionament, i millorar els hàbits alimentaris i de vida dels nens i nenes des de la primera infantesa per tal de intentar reduir el risc de malalties cardiovasculars, i problemes de salut que per desgràcia s'estan fent molt habituals a la nostra societat.Així, des de ja fa uns dies hem presentat aquest projecte als nostres nens i nenes, i de ben segur que ja us han parlat d'ell i dels personatges que anem coneixent, i que ens ho faran passar d'allò més bé mentre aprenem un munt de coses importants.
Des de l'escola treballarem tots aquests temes, i farem moltes activitats, però per que aquests hàbits es consolidin és primordial que també es treballin en família. És per aquest motiu que des d'aquesta Fundació ens ofereixen idees sobre activitats per compartir en família, sortides, i fins i tot receptes.
Així, en uns dies us informarem d'algunes activitats senzilles que ens venen proposades per fer a casa, i en les que ens agradarà molt que col·laboreu, participant així també activament.
D'altra banda, us convidem a visitar la web d'aquest projecte per tal que pogueu veure i aprofitar tots els recursos i informació que ofereix a les famílies (cliqueu a sobre de la imatge)
Moltes gràcies d'endavant per la vostra col·laboració i interès.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada