divendres, 9 de febrer del 2018

Visca el Carnaval!!!


Ja som divendres de Carnaval. Avui és el gran dia i hem sortit tots junts a fer la Rua pels carrers del voltant de l'escola. Esperem que hi hagueu pogut venir tots a veure'ns, però per si no heu pogut fer-ho, aquí us expliquem una miqueta com ha anat.
El dia ja apuntava molt especial, ja que aquest matí hem jugat, ballat, vist un conte a la pissarra digital...i el millor de tot: ens hem maquillat! Ha estat molt divertit i ens ho hem passat molt bé!



A la tarda estàvem tots preparats per disfressar-nos com ens havia indicat Sa Majestat, en Carnestoltes, i quan ja teníem la disfressa gairebé enllestida...ha aparegut en persona!!!
Ja ens havíem fixat que no hi era al seu tro (on ha estat aquests dies), i quan l'hem vist aparèixer ens hem posat molt contents!!!

Ens ha felicitat per les disfresses, i ens ha dit que estava molt content perquè ens podria acompanyar a la Rua! Així que, ja tots preparats, ens hem disposat a sortir de l'escola.
Fora, ens esperàveu tots vosaltres: pares, mares, tiets, tietes, avis, avies, algun germanet/a... i nosaltres estàvem molt emocionats i contents de que ens acompanyéssiu!
Esperem que vosaltres hagueu gaudit tant com nosaltres, perquè ha estat un dia molt emocionant i divertit!


 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada