dissabte, 26 de novembre del 2016

Sortida a la Granja Canpidelaserra

Hola a tots i totes
Avui hem fet anat d'excursió a la Granja Canpidelaserra, i hem de dir que ha estat un dia fantàstic per a tots els nens i nenes, ja que hem pogut fer un munt de coses superdivertides i engrescadores. El dia ha passat molt ràpid, i hem fet tantes coses que de ben segur que estarem dies explicant-vos-les!
En arribar hem esmorzat per tenir molta força i poder treballar de valent. I llavors ens hem repartit les activitats: cada classe ha anat a fer un taller, i en acabar, anàvem a un altre. D'aquesta manera, hem fet com tres sortides en una!
Un grup ha anat a veure de ben a prop els animals de la granja: conills, ovelles, cabretes, porquets, un gall i una gallina, la vaca Bella, els ruquets, les oques... Els hem pogut tocar, i fins i tot dona'ls-hi de menjar!
Un altre grup ha anat a conèixer a la ruqueta Pepa que amb el seu carro ens ha fet una bona passejada. Ha estat molt divertit!
I el tercer grup ha anat al bosc a collir llenya, i hem observat els fruits secs que ens donen alguns arbres, i fins i tot els hem pogut collir! També hem observat l'hort, i hem collit patates, i observat carbasses... I finalment hem aixafat una mica de pa sec, per portar-li als ocellets al bosc. Ha estat també molt interessant!

Però per acabar d'arrodonir aquesta sortida que ja era molt profitosa, hem tingut una bona sorpresa després de dinar. A la granja Can Pidelaserra hi havien un parell de Tiós, però cap no era el que ve cada any a la nostra escola, i hem sortit a veure si el veiem per casualitat...
Quina alegria hem tingut quan l'hem trobat al mig del prat que hi havia al costat del bosc! Al matí no hi era per allà, perque nosaltres hi hem estat treballant, així que no sabem ben bé com ha arribat, però estem molt contents de que hi vingués a buscar-nos!
Ara, ja el tindrem a l'escola i ens toca la feina de cuidar-lo molt fins que arribin les vacances de Nadal. Ens voldreu ajudar? Recordeu que li hem de donar de menjar per que pugui cagar moltes coses boniques, i que ell menja tot allò que nosaltres NO volem: pells de fruita, peles de patata, pa sec... Entre tots l'hem d'alimentar molt bé!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada