dimecres, 25 de maig del 2016

III Congrés de Ciències

Aquest matí els nens i nenes de la classe d'en Tonet hem anat a la Biblioteca de Singuerlín- Salvador Cabré de Santa Coloma de Gramenet per participar en el III Congrés de Ciències de la nostra ciutat. Per fer-ho, hem presentat la ponència "Veig, veig: l'aigua" que recull les activitats de recerca i experimentació que hem portat a terme al llarg d'aquest curs a la nostra classe, i amb les que hem volgut investigar i descobrir moltes coses referents a l'aigua, que podíen semblar molt evidents, però que nosaltres no teníem del tot clares, i que tot jugant, hem anat descobrint.
Així, aquest matí, després de molts dies de preparació a les vostres cases, i a l'escola, hem anat per compartir aquestes experiències amb altres nens i nenes i els seus mestres, i a escoltar les que els altres centres han presentat.
Val a dir que ho hem fet MOLT BÉ, i les mestres estem molt contentes del resultat. Els nens i nenes que han participat parlant i explicant els experiments i activitats realitzades a la classe ho han fet molt acuradament, i han aconseguit arribar al públic. I els que acompanyavem també ho han fet molt bé i amb molta tranquil·litat. Tan aviat tinguem penjat el vídeo el compartirem al bloc per tal que pogueu veure-ho. De moment, volem compartir amb vosaltres el Diploma que ens han donat per la classe, i alguna foto del moment.









Tanmateix, us volem felicitar a tots i totes i agraïr a les famílies la vostra implicació en aquesta activitat, i la vostra ajuda als nens i nenes per tal de memoritzar allò que haviem d'explicar. Moltes gràcies a tots!



1 comentari:

  1. Que guapos que están todos!!!
    Hacéis un trabajo muy grande con ellos porque lo han memorizado con muchísima ilusión y entusiamos.
    Felicidades a todos!!!!!

    ResponElimina