dissabte, 6 de juny del 2015

GRANJA CAN PIDELASERRA

Aquest divendres els nens i nenes del parvulari hem anat a la Granja Can Pidelaserra, a Castellbisbal. Ha estat un dia ple de sorpreses i activitats super entretingudes i ens ho hem passat pipa!
Només arribar, ens han portat a un pati on hem pogut esmorzar ben tranquils i a l'ombreta, i on hi havia també diferents racons per jugar... Molt bonic!
I ja amb la panxa ben plena, ens han dividit per començar les diferents activitats.
Els amics de la Pepa han començat fent el mató! Han anat a una gran sala amb cuina, on han fet una màgia fantàstica: després de barrejar el suc d'unes llimones amb llet, l'han posada al foc, i ha desaparegut el líquid de la llet, quedant només el formatge, que a més a més, era boníssim!!!
Mentrestant, els amics d'en Tonet han anat a la granja, on han pogut veure i tocar alguns animals: conills, cabretes, ovelles, un pollet, un gall i una gallina (bé, aquests no s'han deixat tocar...) i fins i tot els hi han pogut donar de menjar!!!
I els amics d'en Pau s'han quedat fent una volteta amb en Brownie,  un cavall molt fort i maco, que ens ha portat amb el seu carro a passejar, mentre que en Roger ens explicava coses dels cavalls... Superemocionant!!! I també han donat de menjar a la vaca Maca, que tenia una llengua més llarga...
I no us penseu que ens hem quedat amb això!! Quan un grup acabava una activitat, passava a la següent, de manera que tots ho hem fet tot... Bé, si hem de ser sincers, com que els amics d'en Pau ja van fer el mató quan vam anar a la Granja Can Pidelaserra fa dos anys, els han preparat una altra activitat a ells: han fet colònia! Han anat a buscar herbes aromàtiques (n'hi havia un munt!!!) i després de collir-les i esmicolar-les una miqueta, les han barrejat amb alcohol, i ho han deixat una estona macerar... i amb uns potets molt ben decorats, l'han pogut portar cap a casa!

I en acabar tot això, a dinar i a jugar fins l'hora de tornar...


Com veieu, ha estat un dia molt interessant i divertit, i hem gaudit moltíssim amb cadascuna de les coses que hem anat fent!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada