dijous, 19 de febrer del 2015

Ja ha arribat la Vella Quaresma!!!

Hola a tothom
Els dies van passant, i en Carnestoltes ja s'ha acabat!!! Han estat uns dies molt divertits i entretinguts, i ens ho hem passat molt bé gaudint amb la visita de l'Emi i en Sari, i també comprovant amb il·lusió que els nens i nenes s'ho han passat genial amb l'elaboració de les consignes demanades per Sa Majestat en Carnestoltes. Hem de felicitar a totes les famílies per la vostra imaginació i implicació en aquesta festa!
Així, ahir va ser el dia de la sardina, i vam acomiadar per aquest curs la gresca i la disbauxa del Carnaval...però amb la il·lusió de la nova rebuda a la Vella Quaresma.
I no s'ha fet esperar massa, tot i haver canviat de lloc les classes d'Infantil, ens ha trobat un any més, i a mig matí l'hem trobada entre les classes d'en Tonet i d'en Pau!!!
Aquest any, ens diuen els nens i nenes de P5 que ja l'han vista dos anys, que ha vingut molt maca, ha anat a la perruqueria, i fins i tot té les ungles pintades...
El cas és que ja la tenim de nou a l'escola, amb les set cames penjant, i amb unes sabates ben virolades i divertides. A partir d'ara, li tallarem un peu cada divendres, i així, sabrem quan arribarà la Pasqua i les esperades vacances de Setmana Santa.
Voleu comptar les cames amb nosaltres?
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada